Over ons

Wij zijn Rob en Jacqueline Mandjes en al jaren begaan met Foodtrucks en alles wat er omheen hangt.

Al drie foodtruckjes verder zien wij dat de gezellige ongedwongen sfeer, de fantastische trucks, het lekkere eten en het samenzijn steeds grotere vormen gaat aannemen en dat de Foodtruck een steeds grotere positie gaan innemen t.a.v. de restaurants en niet meer weg te denken is bij de bedrijfsfeesten, evenementen, en allerlei dorps- en privéfeestjes.

Daarop inspelend zien wij dat vele aanverwante zaken met betrekking tot de Foodtrucks los staan van elkaar en dat kan beter, vinden wij. Daarom wordt er nu een groot platform opgezet waarop alles te vinden is wat aan Foodtrucks gerelateerd is zodat iedereen er voordeel en gemak van heeft.

Stel jezelf eens de vraag: hoe vindbaar ben je nu eigenlijk?

Foodtruckplaats de plaats voor: Aanbiedingen, Aankleding, Basisbenodigdheden, Bakproducten, , Bedrijfsfeesten, Diensten, Evenementen, Festiviteiten, Foodtrucks, Ingrediënten, Inhuur, Jubileums,  Koop, Technische benodigdheden, Recepten, ,Reclame, Trouwerijen, Tips en Tops, Verjaardagen, Veiligheid, Verhuur, Verzekeringen, Vindbaarheid, Visitekaartjes, Websites en alle andere aanverwante zaken.

Om Foodtruckplaats van de grond te krijgen vragen wij jullie hulp en denken 10 maanden nodig te hebben om alles verder te optimaliseren zodat Foodtruckplaats de plaats is voor Foodtrucks en ondernemers.

Daarom bieden wij aan: 10 maanden gratis vermelding van je Foodtruck en allerlei aanverwante zaken op Foodtruckplaats zonder verdere bijkomende verplichtingen zodat wij in die tijd samen kunnen bouwen aan een De plaats voor Foodtrucks.

Na 9 maanden zullen we beslissen of de geboorte van Foodtruckplaats.nl een succes is en zullen iedereen benaderen en met een vrijblijvende passende aanbieding komen om je advertentie in de toekomst te kunnen borgen.

Foodtruckplaats, de plaats voor rijdende bereiding van culinair genot!